Каталог товарів
Київ
UA

Питні системи - порівняння ТОП 5 популярних моделей

Source Spinner PRO 3
немає пропозицій
Deuter Streamer 2.0 l
1 250 – 1 480 грн
Deuter Streamer 1.0 l
немає пропозицій
Товарів: 5
ціна
Terra Incognita Waterflow Izotube 2.0
Thule AllTrail 10L / Pond (3205077)
Source Spinner PRO 3
Deuter Streamer 2.0 l
Deuter Streamer 1.0 l
Діапазон цін
680 – 2 218 грн

8 пропозицій

4 747 – 4 899 грн

3 пропозиції

немає пропозицій
1 250 – 1 480 грн

2 пропозиції

немає пропозицій
Товар доданий на Hotline
16 серпня 2023 р.
14 травня 2024 р.
28 травня 2013 р.
17 березня 2014 р.
18 березня 2014 р.
Тип
Питна система
Гідрорюкзак
Питна система
Питна система
Об'єм резервуара, л
2
3
2
1
Розмір, см
37х17
48х26х10
35x19
30х19
Вага, г
166
630
175
130
Опис
На відміну від матеріалів EVA/PEVA, що використовуються у звичайних питних системах, гідратор WATERFLOW IZOTUBE 2.0L/3/0L виготовлений із високоякісного матеріалу TPU, який не має специфічного запаху та не містить BPA, більш безпечний та стійкий до тиску. Спеціальна антибактеріальна обробка запобігає розвитку бактерій на внутрішніх стінках гідратора, гладка внутрішня поверхня стін легко миється. Питна система має зручну широку верхню горловину, яка дозволяє легко наповнювати водою, очищати та просушувати всередині. Горловина закривається надійним пластиковим слайдером, який ковзає в обох напрямках для простого відкриття та надійного закриття. Внутрішня перегородка підтримує низькопрофільну форму гідратора у вертикальному положенні, за рахунок чого наповнена рідиною система має плоску форму і легко вміщується в рюкзак. Знімний шланг (діаметр 1см, довжина 100см) забезпечує повноцінний потік для легкого пиття. Неопреновий водонепроникний захисний чохол запобігає замерзанню води в трубці взимку та перегрів під прямим сонячним промінням влітку, зберігаючи воду свіжою та холодною. протікання від'єднати питну трубку від наповненого рідиною резервуара. Клапан-поїлка із запобіжником, який не дозволяє клапану протікати при транспортуванні та із захисним ковпачком, прикріпленим до корпусу. Удосконалена форма клапана має вигин 45 градусів та розроблена відповідно до принципів ергономіки для легкого всмоктування води. Передова технологія герметизації за допомогою радіочастотного зварювання забезпечує надійні 100% герметичні еластичні подвійні шви та дозволяє витримувати більший ступінь стиснення гідратора. Нанесена на резервуар градація дозволить точно знати залишок води, що переноситься. У верхній частині гідратора слайдер-замку є отвір для кріплення його в рюкзаку. Для збільшення терміну служби гідратора рекомендується використовувати його за температури від -20 до +50 °С. Наливати гарячі напої, газування або рідини, що містять алкоголь та кислоти, не рекомендується. Це може призвести до пошкодження резервуару. Також необхідно своєчасно чистити та сушити гідратор.
Спеціально розроблений для екстремальних видів спорту, передній кишеню, поясні сітчасті кишені, відділення-органайзер
- Балон виконаний з щільної плівки з гладкою внутрішньою поверхнею, що виключає появу присмаку пластика біля води, а спеціальні молекулярні властивості плівки дозволяють зберігати воду протягом декількох днів і навіть тижнів свіжою. Система дуже гігієнічна і легко миється. - Трубка має гладку внутрішню поверхню, що виключає появу присмаку пластика у води. - Клапан Z Valve виконаний з силікону, забезпечує постійний достатній потік рідини і виключає витоку води в разі випадання трубки. - Зажим забезпечує повне розкриття верху балона для більш зручного наповнення й чищення. Має легку, ковзаючу конструкцію, повністю виключає витоку.
- Балон: виконаний з щільної плівки з гладкою, як скло, внутрішньою поверхнею, що виключає появу присмаку пластика біля води, а спеціальні молекулярні властивості плівки дозволяють зберігати воду протягом декількох днів і навіть тижнів свіжою. Система дуже гігієнічна і легко миється. - Трубка: має гладку, як скло, внутрішню поверхню, що виключає появу присмаку пластика у води - Клапан Z-Valve: виконаний з силікону, забезпечує постійний достатній потік рідини і виключає витоку води в разі випадання трубки (подана заявка на винахід). - Зажим: забезпечує повне розкриття верху балона для більш зручного наповнення й чищення. Має легку, ковзаючу конструкцію, повністю виключає витоку. - Застосовується в рюкзаках Deuter, сумісних з питними системами.

Експертні поради щодо вибору товарів