Каталог товарів
Київ
UA

Дриль-міксер Dnipro-M BM-162S (80636000)

Характеристики
Дриль-міксерЖивлення: мережа ... Дивитися усі
Опис
Дриль-міксер Dnipro-M BM-162S (80636000) дозволяє швидко і якісно приготувати будівельну суміш за короткий час. Основою пристрою є електродвигун, потужність 1600 Вт, завдяки якому він може легко обробляти будь-які фарби, будівельні розчини, бетон, клей та інші будівельні суміші. Використання віночків, діаметром 140 мм, дозволяє швидко розмішувати обсяги суміші до 90 л за один раз. Залежно від типу роботи і матеріалів передбачений двошвидкісний редуктор, а плавне регулювання обертів 0 - 600 і 0 - 900 об / хв гарантують максимально продуктивну роботу з розчинами будь густоти. Крім того, регулювання швидкості обертання запобіжить розбризкування розчину. Невелика вага і дві зручні прогумовані ручки з широким хватом забезпечують безпечну, комфортну і впевнену роботу, а також повний контроль над робочим процесом. Dnipro-M BM-162S (80636000) стане чудовим вибором для тих майстрів, які хочуть придбати якісне, надійне і продуктивне виріб.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: листопад 2018 р.
Бренд: Dnipro-M
Тип: Дриль-міксер
Живлення: мережа
Потужність, Вт (для мережевих): 1400
Регулювання величини крутного моменту: є
Ударний режим: немає
Швидкість ударів, уд/хв: немає
Швидкість обертання, об/хв: 0 - 600 / 0 - 900
2 і більше швидкості обертання: є
Характеристики для міксерів
Кріплення змішувача: М14
Максимальний діаметр змішувача, мм: 140
Максимальний обсяг перемішування, л: 90
Комплектація
Кейс: немає
Акумуляторна батарея / зарядний пристрій: - / -
2 і більше акумулятора: немає
Бічна рукоятка/глибиномір: - / -
Біт-насадки/свердла: немає даних/немає даних
Додатковий комплект щіток: є
Додатково
Двигун без щіток: немає
Підсвічування робочої зони: немає
Плавне регулювання обертів: є
Реверс: немає
Знімний патрон: немає
Розміри, мм: немає даних
Вага, кг: 4,9
Ще: У комплекті: віночок 140 мм, ключ для патрона (2шт.). Будівельний міксер Dnipro-M BM-162S - надійний і універсальний помічник в оздоблювальних і будівельних роботах. Він з легкістю впорається з великими обсягами будівельних сумішей: від лаків, фарб, грунтовок і смол до цементу, штукатурки, клейових сумішей і ін.. А завдяки швидкісному редуктора оператор може вибрати оптимальний режим роботи. Завдяки швидкісному редуктора робота із сумішами різної в'язкості стала ще простіше. На першій швидкості (0-600 об / хв) міксер може якісно змушують штукатурку, клей для плитки або цементні суміші об'ємом до 90 літрів. Друга швидкість (0-900 об / хв) дозволить швидко і якісно розміщувати лаки, фарби, грунтовки і смоли. Двигун потужність 1600 Вт і двошвидкісний редуктор робить роботу по розмішуванню будь-яких будівельних сумішей впевненою і якісної, а можливість використовувати віночки діаметром 140 мм дозволяє швидко розмішувати обсяги суміші до 90 літрів за один раз. Завдяки високим показникам потужності і продуманій системі охолодження, будівельний міксер Dnipro-M BM-162S здатний працювати до 60 хв. без необхідності зупиняти роботи для охолодження. Інструмент обладнаний зручною захищеною кнопкою включення, що має функцію плавного набору оборотів. Завдяки цьому, оператор може змінювати швидкість обертання і не хвилюватися про розбризкування матеріалу. До того ж, кнопка оснащена захистом від випадкового включення, що вбереже від несподіваних ривків. Невелика вага і дві зручні прогумовані ручки з широким хватом забезпечують безпечну, комфортну і впевнену роботу. Оператор повністю контролює робочий процес, а тривалі роботи проходять непомітно, без будь-якої втоми. Забудьте про залежність від купи подовжувачів. Довжина мережевого кабелю міксера становить 3 м, що збільшує площу робочої зони і дозволяє працювати без використання подовжувачів. Гумове покриття кабелю дозволяє впевнено працювати навіть на морозі.
Товар на сайті бренду: https://dnipro-m.ua/tovar/mikser-stroitelnyj-bm...
Характеристики Dnipro-M BM-162S (80636000) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Шурупокрути, електродрилі