Каталог товарів
Київ
UA

Автокрісло Chicco MyFit ClearTex Сірий (79734.27.07)

модель з лінійки Chicco Myfit
Характеристики
АвтокріслоГрупа: II-IIIВага дитини: від 15 до 36 кг від 3 до 12 роківРемені крісла: 5-ти точковий реміньКріплення в машині: ремінь автомобіляКолір: сірий ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: листопад 2023 р.
Бренд: Chicco
Тип: Автокрісло
Група: II-III
Вага: від 15 до 36 кг
Вік: від 3 до 12 років
Кріплення в машині: ремінь автомобіля
Ремені крісла: 5-ти точковий ремінь
Підголівник: регульований (9 положень)
Підлокітники: є
Бічна підтримка: є
положення сну: є / немає
Трансформація в бустер: немає
Знімна оббивка: є
Колір: сірий
Додатково: Розміри автокрісла (ДхШхВ): 53х44, 5х66 см. Вага: 11 кг. ErgoBoost – анатомічне сидіння з додатковою тришаровою м'якою вставкою та нахилом у 4 положеннях, яке підтримує правильну поставу та комфорт дитини. ClearTex – текстиль без додавання хімікатів, сертифікований GREENGUARD Gold за низький рівень хімічних викидів для покращення якості повітря навколо дитини. CupFolders – два знімні підсклянники, які можна мити в посудомийній машині. Легко знімаються кнопкою і складаються для зберігання місця. Компактна конструкція займає менше місця в автомобілі без втрати комфорту. Корпус сидіння додатково посилено сталевим каркасом для захисту від ударів. DuoGuard – фірмова система захисту голови та тулуба дитини (міцна рама з армованої сталі та вставки з пінополіуретанової піни (EPS)). LockSure – система фіксації, яка допомагає забезпечити легке та надійне встановлення з ременем безпеки автомобіля. RideRight – водяний рівень-індикатор контролює правильний ухил автокрісла. кріплення преміумкласу до металевих петель автомобіля ISOFIX за допомогою спеціальної системи SuperCinch Latch дозволяє швидко встановити крісло в автомобілі, а також забезпечує максимальний захист дитини та стійку фіксацію крісла.
Товар на сайті бренду: https://chicco.com.ua/ua/shop/avtokreslo-myfit-...
Характеристики Chicco MyFit ClearTex Сірий (79734.27.07) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Автокрісла